Over ons

Vanuit de Zij-instroom Academie maken we een snelle overstap naar het onderwijs mogelijk door de unieke samenwerking die wij hebben met Meesterbaan, de vacaturebank voor het onderwijs en NCOI Opleidingen, de opleider van Werkend Nederland. In deze samenwerking gaan we actief aan de slag om scholen en zij-instromers aan elkaar te koppelen.

Over Meesterbaan

We zijn in 1999 begonnen als start-up in het onderwijs om studenten in te zetten op scholen voor ondersteunende taken. Hieruit is MeesterBaan ontstaan en in de afgelopen jaren uitgegroeid naar een professioneel recruitmentplatform voor het onderwijs in Nederland en het buitenland voor alle onderwijssectoren.

Met MeesterBaan willen we zoveel mogelijk werkgevers en werkzoekenden ondersteunen bij het vinden van de juiste match. Scholen kunnen met het vacatureplatform, CV search en ATS optimaal hun werving organiseren. Kandidaten kunnen vacatures bekijken, solliciteren, vindbaar zijn via CV search en door vacaturemeldingen op de hoogte blijven.

Over NCOI Opleidingen

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Met die missie is NCOI Opleidingen in 1996 gestart en daar zijn ze vandaag de dag nog steeds mee bezig. Dankzij de unieke NCOI-methode en maximale flexibiliteit behalen hier jaarlijks 20.000 werkenden een (erkend) MBO-, HBO- of Masterdiploma. En met ruim 1.250 opleidingen en trainingen in vrijwel elk vakgebied mag NCOI zich met recht de grootste opleider van werkend Nederland noemen.

Meer weten?

Vraag dan een gratis kennismaking aan.