Haal snel je tweede bevoegdheid als docent Burgerschap

Wil jij een tweede bevoegdheid als docent Burgerschap snel en efficiënt behalen? Een unieke samenwerking van de Hogeschool voor Toegepaste Filosofie en de Zij-instroom Academie maakt dit mogelijk.

En dat in ongeveer 14 maanden, waarbij de school €25.000 subsidie voor jouw studiekosten ontvangt! Met onze flexibele aanpak en uitgebreide begeleiding is dit traject perfect voor werkende professionals.

 

Voor wie is dit traject?

Wat mag je van ons verwachten?

De Zij-instroom Academie kent een nieuwe unieke samenwerking met de Hogeschool voor Toegepaste Filosofie, wat betekent dat je in ongeveer 14 maanden een extra bevoegdheid kunt behalen.

Subsidie

Profiteer van €25.000 zij-instroomsubsidie waarmee je opleiding volledig gedekt wordt.

Validering

Bij aanvang van het traject wordt alles wat je al weet en kunt gevalideerd. Dit betekent dat je geen tijd verliest aan zaken die je al beheerst.

Begeleiding

Onze ervaren leerregisseurs begeleiden je persoonlijk gedurende het hele traject. Zij ondersteunen je bij het plannen en uitvoeren van je leerroute.

Flexibel

Je hoeft niet meer naar school! Ons programma is volledig flexibel en gericht op werkplekleren. Jij bepaalt waar en wanneer je leert.

Praktisch

Bij ons kun je laten zien wat je kunt aan de hand van bewijsmateriaal. Dit betekent dat je jouw kennis en vaardigheden kunt aantonen met documenten en praktische voorbeelden uit jouw werkpraktijk.

Klaar voor de volgende stap?

Start vandaag nog met het behalen van je tweede bevoegdheid als docent Burgerschap!

Wil je meer informatie?

Wil je weten of deze nieuwe opleiding bij je past of heb je andere vragen? Laat dan je gegevens achter en we sturen je de brochure.